Председник Александар Вучић упутио је честитку Милораду Додику поводом избора за председника Републике Српске уз поруку да увек може да рачуна на искрено пријатељство и подршку Србије.


“Примите искрене честитке поводом избора за председника Републике Српске и најбоље жеље за успех на одговорној дужности.

Уверен сам да ћете истрајно и снажне воље радити на томе да Републици Српској донесете напредак, а свим њеним грађанима благостање. Такође сам уверен да ћете се својим политичким искуством одговорно носити са различитим изазовима данашњице, чувајући уједно мир и стабилност у Босни и Херцеговини.

Фото: Танјуг/Тара Радовановић

 

Увек можете да рачунате на искрено пријатељство Србије, као и на нашу несебичну подршку и сарадњу у неговању политичких, културних, економских и духовних веза”, наводи се у Вучићевој честитки, саопштила је прес служба председника.

Подсетимо, ЦИК БиХ објавио је данас извештај којим се потврђује да је победник избора за председника Републике Српске Милорад Додик. 

Фото: В. Трипић

 

Додик је у свом стилу прокоментарисао овај извештај и истакао да су се резултати знали још 2. октобра. 

Поред тога, нови председник Републике Српске се захвалио свима који су гласали и онима који су учествовали у изборном процесу у Републици Српској без обзира за кога су гласали.

БОНУС ВИДЕО: ВУЧИЋ КОВАЧЕВИЋУ: Причате о издајницима а у време ваше странке је Косово прогласило независност

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".