Водитељка Јована Јеремић јуче је прославила 32. рођендан у једном београдском ресторану, а данас је открила да је добила велики број креативних поклона.

Фото: АТА имагес

 

 

– Здраво свима. Ово је 35. по реду рубрика “До коске са Јованом Јеремић”. Изабрала сам да вечерас причамо о утисцима са моје журке. Синоћ сам била тема број један свих медија у Србији, а тако и треба да буде, јер ја заиста и јесам једна од највећих, а можда чак и највећа телевизијска звезда у Србији тренутно. Журка је била за памћење, на светском нивоу… Дубоко верујем да како прославите рођендан да ће вам таква бити цела соларна година. Ова моја шкорпионска, судећи по томе како сам је прославила, биће скупа, богата, емотивна, дубока, интензивна и страствена, као и плодна. Хвала свим људима који су дошли – поручила је Јована, а затим навела неколико поклона који су је одушевили.

– Новинари су ме јурили данас да им кажем који поклон ми је најлепши, али намерно нисам хтела да се јавим, да бих то сачувала за своју рубрику. Добила сам много добрих поклона, а први који бих издвојила је поклон Милана Милошевића. Добила сам слику која има црну позадину, златан рам, а на слици се налазе моји иницијали од кристала, “Ј.Ј.”, док се између слова налази круна. То је огромна слика и та слика ће заузети централну позицију у мом новом стану. Милан Милошевић ме је одушевио – рекла је Јеремићева за "Објектив".

 

 

 

Водитељка је остала у сјајним односима са бившим колегама, Бојаном Ристивојевић и Урошом Божићем, који су је такође изненадили поклоном.

– Добила сам од Бојане Ристивојевић и Уроша Божића, који су иначе моје бивше колеге, оловку са “Сваровски” кристалима. Рекли су ми да желе да том оловком само уговоре са шест нула. Хвала, надам се да ће то бити баш тако.

Јеремићева је издвојила и поклон од студија за лепоту код којег ради нокте.

– Добила сам огрлицу која изгледа као шкорпија која мили око врата, сва од кристала и дијаманата урађена. И урадили су књигу “јованизама”, “Лепотица, а звер”, да ме потерају да што пре напишем “Лепотицу, а звер”. То је прелепа књига мојих цитата. Одушевљена сам, толико је оригиналан поклон, стварно ће ме натерати да то урадим – закључила је Јована, и додала да ће се још један занимљив поклон наћи у њеном новом стану:

Фото: АТА имагес

 

 

– Добила сам прелепу лампу. Девојчица која има ловоров лист око главе, велики златан цвет из којег извире бела лампа. Ја волим те предмете који имају тај неки врисак прошлости у нашем модерном времену, јер сам и ја тако сва мало “ударена”, или што се каже, позитивно ишчашена.

Водитељка је за сам крај издвојила поклон од особе чије име није желела да наведе, чиме је заинтригирала фанове.

– Добила сам дијамантско-рубински прстен од некога кога не желим да откријем, и нека то буде за крај буде мистерија. На новинарима остаје да сазнају ко ми је купио тај прстен – поручила је Јована Јеремић.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Јоване Јеремић - водитељка која у свакој емисији изненади гледаоце

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".