Глумац и глумица венчали су се 2008. године, а 2010. постали су родитељи близнакиња Вере и Миле. Војин је једном приликом говорио о томе како је упознао десет година млађу Слободу и открио да је њихова веза уследила после његовог развода од водитељке Наташе Миловановић.

Глумци су се упознали на снимању филма "Зона Замфирова", а познанство је прерасло у пријатељство на снимању другог филма "Пљачка Трећег рајха". Недуго затим, обоје су оставили своје партнере и 2004. године започели љубавну причу коју су крунисали браком. Слободу је очарао Војинов шарм и духовитост, а оно што је невероватно јесте да му је била пријатељица у периоду када је он оженио Наташу.

Фото: Н. Фифић

 

- Сећам се првог тренутка када сам је угледао, снимали смо "Зону Замфирову", а она је била студенткиња. Никада на тај начин нисам гледао студенткиње, нарочито јер су већина њих биле клинке. Прошло је неколико дана снимања, позвао ме је сниматељ да дођем да погледам нешто. Видео сам је као неко ко ће вероватно да снима, нисам је посматрао као "лепа је" или на неки други начин. Тада сам је први пут запазио. Не могу да кажем да је била први пут одушевљена када ме је видела, али се смекшала - испричао је Војин једном приликом.

Венчали су се 12. маја 2008. у Цркви Василија Острошког на Бежанијској коси. Она је имала 26 година, а он десет више. Кумови су им били колеге и најбољи пријатељи, Никола Ђуричко и Наташа Нинковић. Пар је у срећном браку већ 14 година, а разлика у година у њиховом случају је заправо пун погодак.

Фото: Архив Новости

 

- Имам ту срећу да је Војин старији десет година и у односу на мене много је мирнији и сталоженији. Он је тај који често смирује неку ситуацију. Живиш са цимерком па се посвађате, камоли са супругом у браку. Наш брак је стабилан, благо је напет и узбудљив, а ја то волим. Да је другачије, било би ми досадно - рекла је глумица једном приликом.

Као и сваки други брак и њихов је наилазио на препреке и потешкоће, али упркос томе супружници су успели да одрже своју љубав.

Фото: АТА имагес

 

- Када је брак склопљен из љубави и Бог вас погледа да сте једно за друго, онда иде много лакше. Данас није лако опстати у овом лудилу док сви јуримо за најосновнијом егзистенцијом. Веома је тешко у све то уденути љубав и не бити уморан за све те ствари, а у томе је кључно разумевање супружника. И у нашем браку буде успона и падова, али сваки сукоб решавамо љубављу - објаснила је Слобода Мићаловић.

Круна њиховог брака су њихове ћерке, близнакиње Вера и Мила, које васпитавају на традиционалан начин, а сколниште од градске буке и гужве пронашли су у Чортановцима где имају прелепу викендицу са погледом на Дунав.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Тања Бошковић - ретроспектива каријере

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".