Сандра Чапрић и Далила Драгојевић жестоко су се сукобиле. Далила јој је поручила да је батали и да је не гледа и не коментарише више. Тема њихове расправе, био је наравно и однос са Филипом Царем.

- Миљана, устани. Седела сам са Миљаном на угаоној и ова овде ме гледа онако сељачким погледом, ушпицила се. Каква љубомора, ко је она мени у животу, знате шта сам ја за вас у животу... А ти си лош човек! - одбрусила је Драгојевићка.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Седеле смо Далила и ја, погледала сам Сандру и уплашила се... Овако је гледала, Далила ју је питала шта је, она наставила. Схватиле смо о чему се ради - објаснила је Миљана.

- Нека ми се скине са кичме она, ево јој овог ј*бача на батерије (Дина) - додала је Далила о Сандри.

- Жена је утрипована, прала се преко мене, има лудило у глави, објаснила је ко је и шта је. Мени је патетисала и моралисала, и Цар ми је причао како девојка треба да се понаша у вези, а сад оправдавају госпођу. Ово говори о њима - рекла је Сандра.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Хоћеш преко туђиш грешака да оправдаш своје, ушла си у везу са заузетим - говорила је Далила.

- Морална будало, ја сам слободна жена, могу да радим шта хоћу, а ти си заузета. Спаси брак, растурачице, ријалити играчице, мени те је жао. Знаш ли колико си јадна? - узвратила је Чаприћева.

- Ти си јадна, била си два дана у вези, па си била шутнута. Ухвати се Марка, буди му сунце, па ће можда Станија бити љубоморна на тебе - наставила је Драгојевићка.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Може она из села, али село из ње никако. Ово како се понаша према Далили, прилази јој онако... Далила је за тебе институција лепоте, немаш аргумент да је вређаш, причај са њом са дозом поштовања - напао је Стефан Михић Сандру.

- Он је заљубљен у мене сто посто... - закључила је Чаприћева.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".