Глумица се нашла у јеку скандала након што је јуче против ње поднета кривична пријава, јер је како се наводи, Мирјана одгурнула комшиницу С. С. (82) која је пала, а услед пада задобила тешке телесне повреде, констатоване од стране лекара.

Фото: Тањуг/Сава Радовановић

 

 

- Цео инцидетнт, да тако назовем, се догодио када је на моја врата дошла комшиница моје мајке и захтевала да мајку пошаљем у старачки дом. Није је занимало да ли моја мајка, жели да оде тамо или не, једноставно је то захтевала, изјавила је за "Курир" глумница.

Мирјанина мајка је напунила 90 година, а глумица је једном приликом открила и каква је тешка судбина задесила старицу.

Фото: Принтскрин Инстаграм/mirjanakaranovic

 

 

‒ Као млађа имала сам потребу да надмашим своју мајку, да будем већа и боља од ње, што је и природно кад си млад. Сада схватам да смо нас две једна енергија. Моја мајка је неко кога препознајем у себи, жену која није пристала да остане то што јој је наметнуто да буде, полуобразована девојчица са села, која није имала прилике да се школује кад је требало, домаћица која је стално код куће и води једноличан живот ‒ изјавила је једном приликом прослављена глумица, шаљући снажну поруку

‒ Њени родитељи наметнули су јој судбину полуписмене домаћице. Иако је испрва пристала на то, пресекла је и донела одлуку да се запосли, да заврши школу и унапреди себе. Мучила се, али се изборила за свој статус и данас је гледам како је поносна на то што је зарадила пензију. Заиста мислим да никада није касно да направиш промену у свом животу. И није важна величина промене, већ сама промена. Мислим да од тога не би требало одустати и рећи себи: „Прошло је моје време“. Увек имаш избор. –испричала је Мира у једном интервјуу и тиме објаснила да је за мајку веома везана.

(Свет)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из приватног албума - Ева Рас

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".