Пре него што се, наводно, обрачунао са девојком, Лазић је ушао у сукоб са певачем Урошем Живковићем. Према речима извора, Дарко је посумњао да се његов колега набацује Барбари, па га је напао пред свима.

- На тој прослави су сви били пијани. У једном тренутку настао је курцшлус између Уроша и Лазића. Дарко га је пред свима оптужио да гледа у његову девојку и да јој се набацује. Говорио му је: "Ти мислиш да сам ја будала, да не видим шта радиш. Дебилу један. Сељачино, муваш Барбару пред мојим очима!" Свашта му је изговорио... Речи није бирао. Живковић је био у чуду јер ништа није урадио. Срећко је потом скочио да их раздвоји јер су почели да се бију. У целом том хаосу Дарко је насрнуо и на Кречара и сломио му чашу у руци. Крв је липтила на све стране и Кречар је морао да иде на ушивање. Журка се претворила у пакао - прича певач са естраде који је инсистирао на анонимности.

Фото: Инстаграм принтскрин/барбара.бобак

 

Према његовим речима, Барбара је насрнула на Дарка да заштити Живковића:

- И она је била под гасом, а покушала је да одбрани Живковића. Викала је на Лазића, избламирала га пред свима. Ни она не зна да се понаша. Касније, када су кренули кући, њих двоје су наставили да се свађају и ударају. У колима је тек био хаос. Барбара је повредила врат. Морали су хитно да је одвезу у болницу. Тамо су настале те фотографије. Ето, она зна да демантује јер их је срамота шта су направили под дејством алкохола. Срамота их је јер им се сви смеју што не знају да се понашају - завршава певач.

Фото: Јутјуб принтскрин/Хит радио уживо

 

Овим поводом огласио се и Живковић.

- Ја сам се ту нашао случано. Били смо на весељу. Срећко је хтео од Дарка да узме чашу, па се посекао. Све остало не желим да коментаришем - рекао је Урош.

Ипак, Барбара Бобак се огласила и после појављивања спорних фотографија из болнице и рекла да су те слике настале другом приликом.

Фото: Принтскрин Инстаграм/darkolazicofficial

 

- Није дошло ни до какве туче, као прво. Те слике су из јула месеца. Као што видите, Дарко има косу, а на рођендану Срећкове ћерке је био ћелав - рекла је Барбара.

- Небитно шта се десило тада, нема везе са Дарком. Ја сам пала низ степенице и отишла у Ургентни на преглед. Превентивно су ми ставили крагну, јер су ме болели врат и глава - тврди Бобакова.

(Курир/Телеграф)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".