Неда Украден и Саша Поповић наводно су давно били у некој врсти љубавне везе.

Читава тема поново је актуелизована захваљујући аутобиографији Неде Украден коју је певачица недавно представила јавности.

У њој се дотиче и периода када јој се бивши директор "Гранд" продукције наводно удварао, али Сашу Поповића су такви наводи по свој прилици затекли неспремног.

Фото: АТА имагес

 

Све је почело Недином књигом, а ово је одломак из ње који носи назив "Саша П.":

- Морао сам да будем начисто - да ли ти мене, Неки, волиш или не? - упитао је директно да није могло директније.

- Аууу, па ти си због тога дошао у четири ујутру... Да чујеш одговор! Могла сам ти и телефоном то рећи! Није требало да трошиш новац на гориво и цвеће - покушавала сам да будем духовита и да га мало насмејем. Гледао ме је смртно озбиљан. Таквог га дотад нисам видела.

- Значи, не волиш ме! У реду, то сам желео чути - рече одлучно, устаде и крену према вратима.

- Ало, где ћеш? Куд си кренуо - брзо сам стала испред њега јер сам видела да је враг однео шалу и да ће тако уморан, у цик зоре, отићи. Гледала сам га у очи и изговорила гласно:

- А шта ако ти кажем да те волим? Шта ћемо сад?

Стајали смо код врата као два матора детета која се нешто инате и сваљују кривицу једно на друго. Поред врата, тужне, покисле фаце, деловао ми је још ситније, некако као дете, као мало покисло маче - написала је Неда у књизи.

Поповић је демантовао да су се догађаји овако одвијали, те је рекао да је певачица све то мало преувеличала. Затим се није појавио на њеној промоцији књиге иако је био позван, што је правдао неодложним обавезама у Опатији, где има породични дом.

Неда, с друге стране, имала је одговор и на Сашин демант, а постоји и фотографија која јасно доказује њихов однос из давних година.


- Ми смо у јако добрим односима и то је прича која је завршена пре 30 година. Мени је најфасцинантнији детаљ када је човек дошао у 4 ујутру, пробудио цвећарку у поноћ и купио у тој цвећари све орхидеје. То је нешто што сваку жену очара. Мада свако има своје виђење и љубави и раскида, али у суштини сваки на свој начин популарни и запослени. Нисмо ни у истом граду живели. То што смо се ми виђали било је у фрци и у трци - рекла је певачица.

 

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".