Силвестер Сталоне проговорио је о разводу и помирењу са супругом Џенифер Флавин за мање од месец дана. 

- У мени су се одједном пробудиле емоције према ономе што је вредније од свега, а то је љубав према мојој породици. То је важније и од моје каријере, иако сам на тежи начин научио лекцију - рекао је глумац за The Sunday Times.

Фото: Профимедиа

 

Глумац је открио и колико жали што је због каријере био одсутан као отац додавши да покушава више да се укључи у животе своје деце.

- Сада стално питам своје ћерке како су провеле дан. Једна ми је једном рекла да је размишљала о мени. Никад пре то од њих нисам чуо. Но, када ћерка зна да ти је стало до ње, биће ту за тебе читав живот - испричао је Сталоне.

Сталоне има три ћерке са Џенифер Флавин: Систин, Скарлет и Софију Сталоне.

Његов најстарији син Сејџ, из првог брака, преминуо је од срчаног удара 2012. године, када је имао 36 година. Сина Серџоа, који има аутизам, настојао је да заштити од медија.

Подсетимо, Силвестер Сталоне и његова супруга Џенифер Флавин накратко су се растали у августу након 25 година брака.

Флавин је у то време рекла да је тужна што подноси захтев за развод од Сталонеа и да намеравају да остану у пријатељским односима. Затим се пар помирио само месец дана касније. Амерички медији писали су да је пар одлучио да се поново састане код куће, где су разговарали и успели да реше несугласице.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".