Звезда филмских серијала о Рокију и Рамбу имала је пет операција на леђима, као и фузију врата и поправак рамена због извођења вратоломија. Говорећи за Тајмс, Сталоне је рекао: "Немојте сами да изводите вратоломије. Специјални ефекти постали су важнији од особе."

Сталоне је раније открио да га је једна сцена борбе у "Рокију 4" умало убила након што су ствари током снимања измакле контроли. У филму је сукоб имао озбиљне последице за Рокија који је на крају био присиљен да оде у пензију, а у стварном животу ствари су биле готово једнако страшне.

- Прво што смо снимили био је мој и његов улазак и најава, а затим је кренула туча. Током снимања борбе зарадио сам озбиљне озледе. Екипа је хитно морала да ме превезе из Канаде на одељење интензивне његе у болницу у Калифорнији - испричао је у видеу "The Making of Rocky vs. Drago by Silveste Stallone" који је објавио на Јутјубу.

- Дакле, разбио ме, али ја нисам осећао ништа у том тренутку, срце је почело да ми бубри касније исте вечери. Крвни притисак ми се повисио на 260 и требало је ускоро да причам са анђелима. Следеће чега се сећам је да сам на хитном лету на малој висини - испричао је Сталоне и додао је да је у болници провео четири дана, окружен часним сестрама, а одмах након што се опоравио вратио се да сними сцену до краја.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Милош Тимотијевић, други брак - слике са свадбе

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".