Zvezda filmskih serijala o Rokiju i Rambu imala je pet operacija na leđima, kao i fuziju vrata i popravak ramena zbog izvođenja vratolomija. Govoreći za Tajms, Stalone je rekao: "Nemojte sami da izvodite vratolomije. Specijalni efekti postali su važniji od osobe."

Stalone je ranije otkrio da ga je jedna scena borbe u "Rokiju 4" umalo ubila nakon što su stvari tokom snimanja izmakle kontroli. U filmu je sukob imao ozbiljne posledice za Rokija koji je na kraju bio prisiljen da ode u penziju, a u stvarnom životu stvari su bile gotovo jednako strašne.

- Prvo što smo snimili bio je moj i njegov ulazak i najava, a zatim je krenula tuča. Tokom snimanja borbe zaradio sam ozbiljne ozlede. Ekipa je hitno morala da me preveze iz Kanade na odeljenje intenzivne njege u bolnicu u Kaliforniji - ispričao je u videu "The Making of Rocky vs. Drago by Silveste Stallone" koji je objavio na Jutjubu.

- Dakle, razbio me, ali ja nisam osećao ništa u tom trenutku, srce je počelo da mi bubri kasnije iste večeri. Krvni pritisak mi se povisio na 260 i trebalo je uskoro da pričam sa anđelima. Sledeće čega se sećam je da sam na hitnom letu na maloj visini - ispričao je Stalone i dodao je da je u bolnici proveo četiri dana, okružen časnim sestrama, a odmah nakon što se oporavio vratio se da snimi scenu do kraja.

BONUS GALERIJA: Miloš Timotijević, drugi brak - slike sa svadbe

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".