Позната глумица Весна Чипчић годинама је на глумачкој сцени. Имали смо прилике да је гледамо у многим остварењима, а за њу многи знају да кажу да је једна од најскромнијих глумица. 

Фото: АТА имагес

 

 

Од како се пре више од 13 година развела од супруга, колеге Александра Алача, у кући је остала да живи с децом, ћерком Ањом која је кренула мајчиним стопама, и сином Иваном.

Њихов дом налази се у срцу Врачара. Весна је неко ко је одувек волео топлину, па је њен дом опточен уметнинама и старинсим уникатним намештајем.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Cipcic (@cipcicvesna)

Глумица је више пута говорила о томе колико јој је важно да у њему влада хармонија и пријатна домаћинска атмосфера.

Управо то постиже тиме што кад год има слободног времена она нешто кува, спрема разне ђаконије за породицу и пријатеље који су радо виђени у њеном дому.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Cipcic (@cipcicvesna)

- У мојој кући готово се свакодневно прчка по шерпицама. То ми је остало још из родитељског дома, а такав је и ред. Код мене се још и више млати варјачом - испричала је Весна својевремено за домаће медије. 

Глумица се трудила да удовољи свима, а њена наследница Ања има свој део стана у којем проводи слободно време којег нема много јер напорно ради на неколико домаћих пројеката. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Cipcic (@cipcicvesna)

- Ретки су тренуци када смо сви на окупу. Ања је са својом другарицом живела у поткровљу где је водила своје домаћинство, а Иван има свој део - испричала је Весна. 

Од пре извесног времена Ања више не живи са својом мајком, већ са невенчаним супругом Андрејом Јосифовским Пијанистом с којим има и дете.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Cipcic (@cipcicvesna)

Ипак, она се труди да кад год су сви на окупу подели те драгоцене емоције и тренутке који се памте читавог живота.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из албума Злате Нуманагић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".