Он је неко ко је својим гласом улепшавао и красио многе домове, а неко је, чије се песме и дан данас певају и кога нација неће заборавити, бар кад је реч о лепоти певања и предивном гласу.

Фото: Милена Анђела

 

 

Са бившом манекнком Благицом Мицовом Ристовском са којом се трудио да свој љубавни живот држи по страни колико год је могао, није предуго био у вези, али је једна од две жене које је он много волео. Веза Тошета и лепе манекенке није опстала, јер како се причало, певач није посвећивао довољно пазње и времена својој девојци, услед бројних обавеза. Такође су јој сметале бројне певачеве обожаватељке којих је било све више.

Благица је прекинула са манекенством после тога и посветила се студијама италијанског језика. Остала је доследна томе да никада неће коментарисати ништа везано за њихову љубав и Тошета самог. Она је за један новински лист испричала:

 

 

- Тоше и ја никада нисмо прекинули контакт. Сваке недеље смо се чули, чак смо у лето 2006. заједно одмарали на Охридском језеру - испричала је Благица која је често са мајком Проеског, Домиником, посећивала његов гроб.

Лепа Македонка која је манекенство напустила због студирања данас је, како се може видети на њеном Фејсбук профилу, у вишегодишњем браку и постала је мама и свог супруга је усрећила са двоје деце.

Његова задња девојка, бивша рукометашица Андријана Будимир, годинама је туговала због губитка своје љубави, али срећа јој је покуцала на врата и пре неколико година удала се за угоститеља Јохана с којим има четворогодишњег сина Максима.

Фото: Милена Анђела

 

 

Она се на сахрани Тошета Проеског питала зашто се није удала за њега и што му није родила дете. Његова менаџерка Љиљана Петровић, тврдила је како они уопште нису били у вези.

Наиме, она је једном приликом, за новински лист изјавила:

- Некад ми је Тоше носио беле руже, моје омиљено цвеће. Сад их ја носим њему на гроб. Доктор ми је забранио да идем у Крушево јер сваки пут након што одем на Тошетов гроб, завршим у болници - рекла је она.

Фото: Архива Новости

 

 

Данас успешно води рукометне школе за децу у Македонији, чак је и постала први тренер мушке репрезентације Северне Македоније.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".