Луси и Марија Ајлмер рођене су 1997. као близнакиње. Међутим, од самог рођења привлаче велику пажњу и праве пометњу где год да се појаве због чињенице да су сестре и то близнакиње.

Разлог за то је њихов изглед који се знатно разликује, упркос чињеници да су близнакиње. Наиме, Марија има тамну боју коже, црну, коврџаву косу и црне очи. С друге стране, Луси је њена сушта супротност, те она има природно риђу, равну косу, светлу пут и светло плаве очи.

- Нико никада не верује да смо близнакиње јер сам ја бела, а Марија тамнопута. Чак и када се обучемо исто, још увек не изгледамо ни као сестре, а камоли близнакиње. Пријатељи у разреду су нас терали да им донесемо крштенице како бисмо им доказали да смо заиста сестре - рекла је Марија пре неколико година за америчке медије.

Многима није јасно како је могуће да су сестре близнакиње сушта супротност једна другој, међутим ради се о томе да су њих две двојајчане близнакиње, што значи да су две јајне ћелије оплођене са два различита сперматозоида. Узимајући у обзир ту чињеницу, иако су рођене у исто време, не поседују идентичан генетички материјал.

Њихова мајка такође није могла да сакрије изненађење и шок када их је први пут угледал, ипак убрзо су јој објаснили о чему је реч.

- То је за њу био ужасан шок. Није имала појма да ћемо бити толико различите. Кад нас је бабица дала њој у руке, обе су биле без речи.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".