Њима су упућене монструозне претње које је јавности непознат мушкарац упутио њима, али и њиховој нерођеној беби.

- Од Кристијанове бебе ћу пљескавице да правим! Кристијане Голубовићу, децу ћу да ти сахраним, заједно са тобом. И твоју децу и тебе заједно са оном твојом Кристином к**вом ћу да претворим у пљескавице и ћевапе - гласиле су стравичне претње које је Кристина изнела у јавност.

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

Кристијан је проговорио о томе како његова вереница у поодмаклој трудноћи подноси читаву ситуацију, као и да ли ће мушкарца који им је претио пријавити надлежним органима.

- Ово је узело маха. Каче се за мене мислећи да ће их такво мизерно понашање на велика врата увести у ријалити и на јавну сцену. Нажалост, дошло је време у којем ће неко озбиљно да страда због најпогрешнијег начина да се уђе у медије - рекао је најпре Голубовић, који је истакао да Кристина страхује од његове реакције на целокупну ситуацију.

Фото: Инстаграм принтскрин/kristina_spalevic

 

- Наравно, Кристина се јако уплашила, али првенствено моје реакције. Она добро познаје мој карактер и нарав. Зна како реагујем у оваквим ситуацијама. С обзиром на то да имам ненормално искуство, ово доживљавам као спрдњу дегенерика опијеног дрогом и алкохолом због чега је једва свестан тежине изговорених реченица. Могао бих да схватим да неко жели да ми се освети, да је постојао било који разлог да ми неко на тај начин вређа и прети највољенијим особама - рекао је Кристијан, и открио да насилника неће пријавити надлежнима.

- Ово је хаос за који лично сматрам да се не може отклонити укорима и дијалогом. Никада никога не пријављујем ни за шта - закључио је Голубовић

(Ало)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Катарина Грујић и Марко Гобељић - свадба

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".