Легендарна Шер (76) виђена је како излази из једног ресторана у западном Холивуду чврсто држећи за руку Александра Едвардса (36) и тиме је потврдила нагађања да има нову љубав.


У једном тренутку Едвардс је романтично љубио певачицину руку, а многи су приметили и да је веома пажљив према њој, након што јој је рекао да припази како хода јер је пред њима био ивичњак.

  

Фото: Профимедиа

 

Певачица је за ту прилику понела потпуно црни комплет који се састојао од широких црних панталона и топа са каишевима, лепршавог капута и црних чизама. Едвардс је, чини се, био потпуно усклађен са својом новом девојком, јер је и он одабрао потпуно црну комбинацију.

Оно што је многе заинтригирало јесте чињеница да је Алексадар Едвардс чак 40 година млађи од ње. Јавности је постао познат након што се забављао са најпопуларнијим ријалити звездама, а ванбрачну децу има са Амбер Роуз (забављала се са Кање Вестом), али и са Белк Чајном (забављала се са Робом Кардашијаном).

Фото: Профимедиа

 

Амбер Роуз је Алексадра оптужила да ју је варао са 12 различитих жена, а онда се он укључио уживо на Инстаграму и признао сва своја неверства.

Фото: Профимедиа

 

Нови дечко певачице Шер није популаран у Холивуду, јер се сматра серијским прељубником управо због наведених примера.

Шер се још увек јавно није огласила поводом навода о њиховој љубавној романси, али је очигледно да међу њима постоји нешто више од музичке сарадње, јер су у последњих неколико месеци више пута усликани заједно у јавности док су размењивали нежности. 

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".