Емотивни живот Бојане Стаменов никада није био у фокусу јавности, из простог разлога јер певачица која поседује анђеоски глас и таленат, на ту тему никада није говорила нити је давала повода да се макар помисли да је заљубљена и да уопште постоји неко ко се ословљава као дечко Бојане Стаменов.

Фото: АТА имагес

 

Питања попут да ли је и са ким започела романсу нису се постављала све до синоћ када је поп звезда црвеним тепихом прошетала руку по руку са маркантним мушкарцем. Нова стесана фигура и осмех од ува до ува говорио је више од речи и најпре то да је Бојана пресрећна што управо њега има покрај себе.

Фото: АТА имагес

 

У разговору за медије она међутим није желела да призна да јој је поменути младић емотивни изабраник, напротив истакла је како јој се чини да сада када је смршала има мање удварача. Певачица је чак позвала младиће да се осмеле и приђу јој, а њеним обожаваоцима није преостало ништа друго до да се надају да ће ускоро један баш овакав момак са којим се појавила на догађају ускоро постати дечко Бојане Стаменов.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".