Бивша руска тенисерка Марија Шарапова ове године је на свет донела сина који је постао центар њеног света. Сада је први пут проговорила како се осећа у улози мајке и о дојењу: 

-Заиста сам узбуђена што гледам како овај мали дечак расте, иако је то још увек невероватно тешко јер још увек углавном покушавам да схватим ствари! Сваки дан је нови дан и сваки пут када помислите да имате нешто лоше, схватите да немате. Увек се може нешто ново научити о себи. То је невероватно лепо, али је и изазовно- започела је Марија. 

Фото: Инстаграм принтскрин/mariasharapova, Профимедиа

 

-Моја рутина је углавном молитва: "Молим се да одспавам добро, да бих  стварно била добро јутро!" Али он је заправо прилично добар спавач. Имала  сам среће са тим.

Шарапова осећа глад због дојења, што је разумљиво јер беба црпи енергију: 

-Такође мислим да је много тога  зависи од начина исхране. Пошто дојим, увек сам гладна. Мислим да свако другачије поступа са својим телом након порођаја, али осећам да сада увек морам да једем, што није био случај током моје трудноће, тако да је све занимљива равнотежа.

-Сада се осећам као да стално морам да правим млеко, па ми треба храна! Чудан је баланс и још увек га не схватам, али ваше здравље увек почиње од онога што једете. Тешко је, али покушала сам да пређем у навику да имам стварно добар јутарњи доручак. Обично правим овсене пахуљице, исецкам мало воћа, додам мало ланених семенки и чије, и мало меда. То је углавном почетак мог дана.

Тенисерка је такође дала савет како пратити себе и бити свој:  

-Мислим да је на крају најбољи савет бити свој. Покушала сам да то понесем са собом; Покушала сам да се никада не претварам да сам неко ко нисам. Мислим да је аутентичност – посебно у данашњем друштву где смо бомбардовани толико много. Сви ови различити утицаји, добри и лоши, могу врло брзо да натерају да пожелите да покушате да будете нешто што нисте. Важно је да знате ко сте и да сазнате шта је то што волите код себе и шта желите да кажете, за разлику од онога што би други желели да кажете. И наставите да будете радознали. Мислим да је то тако важно у животу. Никада немојте бити најпаметнији у соби, увек дајте себи простора за раст. Те две ствари су највеће.

(New Beauty)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Погледајте прелепу изабраницу Рафаела Надала

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".