Авион који је летио од Канарских острва до Манчестера у Великој Британији, морао је да направи мали заобилазни пут током лета. Да би путници отишли ​​до тоалета, морали су да прекину путовање на два сата и слете на аеродром у Билбау на северу Шпаније, где је испражњен тоалетни резервоар авиона.

Након повратка у ваздух, портал Флигхт Емергенци известио је на мрежи: "Бешике издуване, ЛС782 је поново на путу".

- Као награђиваној авио-компанији, удобност и добробит наших клијената су нам од највеćе важности. Извињавамо се ако је ово изазвало било какве непријатности - рекао је портпарол Јет2 након непланираног заустављања у северној Шпанији.

На путу од Канарских острва до Манчестера, авион са око 200 путника морао је да направи мали обилазак и два сата слети у Билбао. Разлог за то је пражњење резервоара тоалета, преноси Скај њуз.

Како је портал Флигхт Емергенци објавио онлајн, лет Јет2 ЛС782 је преусмерен јер су се тоалети у авиону покварили. И да омогући путницима да користе тоалет“, додали су. Након поновног полетања: "Бешике су празне, ЛС782 је поново на путу.“

Авион је полетео са аеродрома на острву Гран Канарија са закашњењем од сат времена. Али упркос додатним непријатностима и кашњењу од више од два сата, путници, нажалост, немају право на одштету према европским правилима о правима у ваздухопловству.

Али можда их барем донекле утеши сазнање да је неочекивани излет у копнену Шпанију био прилично скуп за авио-компанију. Јет2 ће коштати хиљаде евра у виду горива и додатних накнада за слетање.

Путници су током заустављања остали у авиону, саопштио је и портпарол авио-компаније.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".