Емир Кустурица, један од најцењенијих домаћих режисера, годинама је у складном браку с продуценткињом Мајом Кустурицом, с којом има двоје деце - сина Стрибора и ћерку Дуњу.

Будући да читава породица Кустурица држи до приватности, о њиховој свакодневици и животу се не зна много и ретко пише у медијима, али је позната једна љубавна прича Емирове ћерке Дуње.

 

Фото: Карадаревић

 

 

Дуња је дипломирана драматуршкиња, а својевремено је на Сорбони сутидрала и историју уметности, док је данас селекторка Филмског и музичког фестивала "Кустендорф", који се одржава на Мокрој гори. Често се селила широм планете, а једном приликом се осврнула на највеће светске центре у којима је становала.

- У Њујорку сам живела давно. То је био један период мог детињства и сећам се да ми се нимало није допао. Када је човек тако мали, више жуди за природом и неким сунцем, што ипак, тамо није могло да се види међу свим тим небодерима. Париз је јако привлачан град, јер је јако динамичан и пун културних дешавања. Врло је богат ноћни живот. Архитектура у Паризу је прелепа. Довољно је прошетати улицом да се осетиш надахнутим. Београд је, опет, сасвим другачији. Он има своју драж која није видљива на први поглед. Човеку треба више времена да га упозна и открије све његове чари. Ритам живота је спорији у односу на поменуте градове, што мени одговара - испричала је Дуња Кустурица у једном интервјуу.

Фото: Карадаревић

 

 

Током 2015. године, она је скренула на себе пажњу јавности због везе с принцем Александром ИИИ Карађорђевићем, сином принца Александра ИИ Карађорђевића и принцезе Марије да Глорије од Орлеана и Браганце. Њихова љубав је, међутим, била кратког даха, а до разлаза је дошло након великог скандала. У јавности су се тада појавиле експлицитне фотографије на којима се Александар ИИИ и његов брат Петар ИИИ, како су медији писали, "бахате", додирују женама груди, позирају са оружјем и симулирају секс.

 

 

Дуња Кустурица никада није у својим јавним иступима причала о овој вези, па није познато да ли је поменути скандал заиста довео до растанка.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике са снимања серије "Љубав, навика, паника"

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".