Певачица је проговорила о својим мезимцима и о томе да већ сада воле да ђускају и певају песме од познатих:  

- Мој син Јаков обожава да пева и игра. Воли Ђексона. Чак сам је и ја научила. Видео је да Ђексон носи ланац, па је пожелео и он да има кајлу. Рекла сам му да то нема да се купи за децу. Јаков зна његове песме, а моје не зна. Ваљда је то сада међу вршњацима популарно. Кад крене један да слуша нешто, сви крену за њим. Јаков нагиње више ка томе да би могао да буде гејмер или нешто томе слично. Таман кад порасте да снима маму - рекла је кроз осмех Сека, и истакла да старијем сину још увек није дозволила да направи налоге на друштвеним мрежама.

Фото: Инстаграм принтскрин/ seka_aleksic/

 

 

Она је мишљења да деци не треба ништа ускраћивати па ни друштвене мреже: 

- Деци не треба ускратити ништа, па ни друштвене мреже. Фора је у умерености. То вам је као што ја муку мучим са јелом и килограмима, а смршам чим престанем да једем неумерено. Уколико моја деца пожеле друштвене мреже, ја ћу их подржати, али ћу разговарати с њима о свему што се дешава на интернету док ме уста не заболе. Мој старији син воли јавност и недавно ме је питао да отвори Инстаграм. Рекла сам да може за 20 година, али уколико сва деца у одељењу буду имала налоге, неће бити једини чудак који га нема - рекла је Сека.

Пре него што направе налоге на интернету, певачица ће их научити како да се заштите од интернет насиља: 

- Важно је да се као друштво знатно више ангажујемо око насиља које се дешава како на интернету тако и ван њега. Видимо проблем када се деси трагедија, а пре него што до трагедије дође окрећемо леђа или се правимо луди. Моја дужност је да осудим насиље на друштвеним мрежама и заштитим слабије који су у опасности. Свака јавна личност треба да се оглашава на ту тему - истакла је Сека за Ало! која се и сама носи с насиљем на друштвеним мрежама.

(Блиц)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Емина Јаховић у различитим издањима

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".