Тереза Кесовија пре недавно је завршила у болници због јаке упале поткожног ткива на десној нози, а сада је напустила болницу.

- Ја сам јако срећан човек, оболевала сам више пута те посећивала болнице. Ипак, захваљујући мом оптимизму, сваки пут је све прошло добро. Ако се човек преда, то лоше делује на цели организам и ток самог опоравка - открила је Кесовија за хрватски "Story", па додала како од своје болести није хтела да направи "циркус" јер то њеној каријери није потребно.

Фото: В. Данилов

 

 

- Можда ме је видео неки наивни брбљавац или пацијент док сам пролазила болничким ходницима па је шапнуо некоме те се глас проширио. Нисам хтела да направим циркус, верујте ми на реч. Не треба ми то као подстицај популарности - закључила је.

-Човек мора да се помири са тим да са неким ствари у животу треба да се бори. Сада се осећам одлично. Јако пуно ходам јер би ми у супротном мишићи атрофирали. Направим километар у круг - поручила је Тереза.

Тереза је хоспитализирана како би могла да прими антибиотик који су јој доктори давали интравенозно. Певачица је добила стрептококе и у болници је провела неколико дана, а сада ће код куће примати негу и антибиотике.

- Ја сам ту у најбољим могућим рукама, а да се стање поправља видим и сама јер ме нога све мање боли. Наравно, и даље је осећам, што је и нормално јер није то упала која ће тек тако сама од себе да нестане. Морам узимати лекове и морам лежати тако да ми је десна нога у повишеном положају. Морам 'штедети' ту ногу, али све сада иде на боље па се надам да ћу ускоро изаћи из болнице - испричала је раније за Јутарњи лист.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из албума Весне Галиот Гале

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".