Астролози истичу да ће период до краја године бити енергетски мирнији, али то не значи да се нећете морати потрудити како бисте остварили жељени напредак. Ових пет знакова ће имати велике шансе за трансформацију и значајне промене.

Фото: Профимедиа

 

 

Ован

Овнови ће моћи да остваре велике успехе у каријери, стећи финансијско благостање и направити дуго очекиване велике куповине. Астролози саветују да стекну нова знања како би имали довољно вештина и способности за напредовање у каријери или вођење свог посла. Успех ће зависити и од става и расположења, што значи да треба да останете поштени, непоткупљиви и непристрани у пресудама.

Рак

Ракове очекују усхићење и срећа у свим сферама живота. Астролози препоручују Раковима да се фокусирају пре свега на своје потребе, пронађу нове циљеве и избегавају људе који им могу нашкодити или који су склони манипулисању. Ракови ће имати сјајан однос према новцу, знаће како да уштеде, али и у што уложити. Неће их заобићи ни срећа у љубавном животу.

Девица

Девице очекују лепе промене у пословном окружењу. Нова знања стечена у овој години биће корисна за пословање у будућности, у каријери или у сопственом послу. Астролози саветују Девицама да раде активно, али у исто време да не заборављају на одмор, како не би емоционално изгорели.

Имаће прилику да се истакну, да буду у центру пажње, да се изјасне и стекну одличну репутацију. У љубави их такође чека промена набоље.

Фото: Профимедиа

 

 

Јарац

Јарчеви ће моћи да пронађу свој пут, а астролози препоручују да будете своји и посвећени срећи, без обзира на коментаре из окружења. Могуће је да ће нагло закорачити у успех захваљујући свом хобију, што ће донијети опипљив допринос буџету. Романтичне везе ће такође бити успешне ако престану размишљати само о себи и почну бринути о својим најмилијима.

Рибе

Астролози препоручују да се Рибе више ослањају на интуицију и развијају је како би привукле успех. Рибе ће моћи да бирају између многих примамљивих понуда. Финансијска страна живота ће се такође променити, омогућавајући Рибама да пронађу нове могућности за привлачење финансија. У љубави вас чека срећа, али за хармоничан однос важно је порадити на себи и одустати од себичности, пише Атма.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".