Бранко Ђурић Ђура и његова супруга Тања Рибич, која је пореклом из Словеније имају троје деце Залу Ђурић која је добила име на врло необичан начин, по јогурту који се тада производио и ћерку Елу која је такође глумица, као и сина Филипа.

- Када смо се нас двоје заљубили, нисмо смели ни да маштамо о заједничком животу, али смо свеједно маштали да ћемо имати једно дете и тада је на тржишту био неки јогурт који се звао Зала и рекли смо да ће нам се тако кћерка звати. Имали смо негде сакривен поклопац у лифту иза огледала и увек смо ту гледали и маштали да ћемо имати некад Залу - открила је мама Тања.

Млада зала има 24. године и интересовања за драмску уметност наследила је од родитеља, а једном приликом је истакла да јој је отац подршка:  

- Тата ми највише помаже тако што неће да се петља, јер жели да сама дођем до циља. И мени је најбитнији пут. Тата ме никад није довео ни на једну аудицију, што је супер! Сигурна сам да би помогао ако бих га замолила, али то не желим и то ме јача - рекла је својевремено Зала за Клиx.ба и додала:

- Једва сам се прогурала кроз најтежу гимназију у Љубљани, јер ми није ишла хемија, ни други предмети које је требало да учим напамет. Уметност није била цењена. Сваког дана се захваљујем свемиру, својој храбрости и родитељима који су ме довели у Њујорк да остварим свој сан.

(Блиц)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Маша Мемедовић слике са летовања 2022

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".