Оно што је почело као "лош мирис" за које је мислила да је вероватно мртва риба у суседном стану њеног блока у Лос Анђелесу брзо је ескалирало и завршило као потпуна ноћна мора у коју су умешани полиција и хиљаде буба, преноси НЗ Хералд.

У мају 2020. године, Реган Бејли је била је будна ноћ током пандемији, док је живела у Лос Анђелесу, јер није могла да заспи.

Приметила је ужасан мирис који долазио из суседногг дела њеног њене зграде, али је брзо схватила да то не може бити "мртва риба" за коју је првобитно сумњала да је узрок непријатног смрада.

@реаганбаyлее

Реплy то @емма_yоунг2019 хере wе го 😅 парт 1 оф тхе wилдест тхинг тхат’с евер хаппенед то ме ##сторyтиме ♬ оригинал соунд - Реаган Баyлее

Мирис ју је држао будном ноћу, осећала се лоше и постајала толико забринута да је одлучила да позове полицију (ЛАПД).

Она је овај пост назвала "Спавала сам осам недеља поред мртвог комшије за време карантина. Волела бих да ово није истина."

@реаганбаyлее

Реплy то @реаганбаyлее парт 2 оф тхе цразиест тхинг тхат хас евер хаппенед то ме ##сторyтиме ♬ оригинал соунд - Реаган Баyлее

У другом делу је објаснила у кратким цртама како је полицја пронашла тело у апартману до њеног и како су коментарисали да никад нису видели леш у горем стању.