Ono što je počelo kao "loš miris" za koje je mislila da je verovatno mrtva riba u susednom stanu njenog bloka u Los Anđelesu brzo je eskaliralo i završilo kao potpuna noćna mora u koju su umešani policija i hiljade buba, prenosi NZ Herald.

U maju 2020. godine, Regan Bejli je bila je budna noć tokom pandemiji, dok je živela u Los Anđelesu, jer nije mogla da zaspi.

Primetila je užasan miris koji dolazio iz susednogg dela njenog njene zgrade, ali je brzo shvatila da to ne može biti "mrtva riba" za koju je prvobitno sumnjala da je uzrok neprijatnog smrada.

@reaganbaylee

Reply to @emma_young2019 here we go 😅 part 1 of the wildest thing that’s ever happened to me ##storytime ♬ original sound - Reagan Baylee

Miris ju je držao budnom noću, osećala se loše i postajala toliko zabrinuta da je odlučila da pozove policiju (LAPD).

Ona je ovaj post nazvala "Spavala sam osam nedelja pored mrtvog komšije za vreme karantina. Volela bih da ovo nije istina."

@reaganbaylee

Reply to @reaganbaylee part 2 of the craziest thing that has ever happened to me ##storytime ♬ original sound - Reagan Baylee

U drugom delu je objasnila u kratkim crtama kako je policja pronašla telo u apartmanu do njenog i kako su komentarisali da nikad nisu videli leš u gorem stanju.