У јавности испливала је информација да позната старлета Станија Добријевић жели да се уда за свог вереника са којим је неколико месеци у вези. Она је у ову романсу ушла после везе са Марком из које је изашла разочарана, а садашњег вереника је упознала током те везе: 

- Станија је одлепила за њим! Понаша се као да никад раније није била заљубљена. Упознали су се у Мајамију преко заједничког пријатеља још док је она била у вези с Марком! Одмах су се родиле симпатије, али она с њим није хтела да има ништа док не оконча везу с Марком. Зато је допутовала у Србију и раскинула с Марком! Схватила је да с њим нема будућност и није хтела да га завлачи - открила је Станијина другарица која је желела да остане анонимна. 

Фото: АТА имагес

 

Старлета се није надала да ће врло брзо упловити у брачне воде: 

- Мислила је да од нове романсе неће бити ништа озбиљно, али он ју је летос изненадио и дошао у Србију. Одмах су отишли заједно на летовање, обилазили су Италију, Хрватску, Словенију... Тамо ју је и запросио! -испричала је детаље другарица и додала да је Станија упознала вереника са породицом: 

- Они су одушевљени њиме, рекли су ми да је нормалан, озбиљан и имућан, али да се никад не хвали својим богатством.

Након упознавања, вереник се вратио у Мајами: 

- Станија је због њега по целу ноћ висила на Скајпу, обоје се понашају као тинејџери. Нису дуго заједно, али увелико причају о свадби! Управо због венчања недавно је отпутовала у Мајами. Планирају се се венчају тамо, а на пролеће долазе у Србију како би направили велику мрсну православну свадбу - прича саговорница.

Фото: АТА имагес

 

Иако је старлета најављивала да ће ући у "Задругу 6", где је њен бивши момак Марко, нови вереник јој је то забранио!

- Станија неће ући у "Задругу" зато што јој то не дозвољава будући муж. Рекао јој је да нема потребе више тако да зарађује, а поготово да буде у ријалитију с бившим момком - завршава причу Станијина другарица.

- Не желим више да причам о приватном животу, опекла сам се више пута раније... Нека све засад буде моја тајна - изјаснила се Станија у вези приче о удаји. 

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: