Овај инцидент се догодио када је био млађи са дугогодишњом девојком.  

- Десило ми се нешто још горе. Био сам са девојком код куће. Остали смо сами. Тек био изашао Инстаграм лајв. Она и ја само хтели да експериментишемо, да видимо како то ради. Упалио сам лајв, али нисам отишао "енд лајв стрим". Остао ми је упаљен на лајву све време. И ми смо почели да водимо љубав. Кад зове њу другарица, а мене зове ћале Пеја, и каже: ''Легендице, остао ти упаљен лајв.'. То ми је била дугогодишња девојка. Није се, на срећу, ништа видело превише, али се све чуло шта смо радили у том лајву. После тог од срамоте данима нисам излазио из куће, мада, с ове временске дистанце, цела та ситуација ми је сада смешна.- изјавио је Јован. 

Пејић је такође истако да он не био био рођен да није било певачице Светлане Цеце Ражнатовић: 

- Мама дуго није могла да остане трудна. Она је добила савете од Цеце Ражнатовић, која јој је препоручила доктора, захваљујући ком је вантелесном оплодњом мама успела да затрудни. Ја сам дете из епрувете - испричао је Јован. Златин и Пејин син открио је и да га је васпитавала бака јер родитељи због посла нису имали времена за то.

За одрастање и васпитање, највише је заслужна бака: 

- Бака је највише допринела мом васпитању. Пошто моји родитељи нису били код куће. Имали су турнеје. Мама Злата и Пеја некада нису били код куће и по 20-30 дана. Имао сам жене које су ме чувале. Када је дека умро, бака се преселила код нас. Тада ме је она преузела. Она ме је учила да будем скроман. Мама је учила да не будем комплексаш. Од тате сам учио да не идем у кафане да се бијем. Од баке сам научио животну причу - истакао је он за "Републику".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Милица Павловић у атрактивном издању

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".