- Људи из неког разлога имају потребу да мене убацују у многе приче којима ја не припадам. Ја се налазим на неким насловним странама и у неким причама које су ми неинтересантне, нити сматрам да су смислене. Не сматрам да здраве особе треба да се баве таквим темама, тако да бих и овог пута прескочио да коментаришем - рекао је Милош Биковић.

Подсећања ради, Јелена је на свом Инстаграму изразила став према свима онима који лове из хобија и забаве, и апеловала на затварање ловачких удружења, а Милоша Биковића и његовог колегу Вука Костића назвала "убицама недужних животиња".

Фото: АТА имагес

 

- Они који убијају животиње из забаве су психопате, нељуди. Дигните глас против убијања недужних жвотиња! То што је неко глумац, Костић или Биковић или К*ротић, не умањује чињеницу да је реч о убицама недужних животиња из пуке обести и забаве (приметили сте да ми глумци генерално иду на к**ац)! Будимо људи против нељуди. Будимо глас онима који не могу да говоре! Будимо заштита немоћних и недужних - истакла је Јелена на друштвеној мрежи Инстаграм.

(Србија Данас)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Медени месец из снова Софије Рајовић

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".