Позната певачица Злата Петровић (60) има каријеру дугу 39 година, два брака и два сина. Поносна је бака иако је по изгледу и енергији нико не би тако назвао.

У медијима важи за једну од најискренијих јавних личности и док се чини да је о себи и свом животу испричала апсолутно све, ова ватрена црнка открила је још један део своје животне приче на који ју је инспирисао њен млађи син Јован.

Фото: Принтскрин/Фејсбук/Legende devedesetih

 

- Ми у кући немамо проблем да будемо искрени. Таква сам ја, па су логично и моја деца таква - почиње Злата, и додаје:

- Јован је недавно имао интервју у коме је искрено рекао да је „дете из епрувете“, а ја о томе нисам до сада причала не зато што нисам хтела, већ зато што није било прилике.

Петровићева се сећа времена када је упловила у везу и брак са Зораном Пејићем Пејом и објашњава како је по други пут остала у другом стању, али и ко јој је помогао да затрудни.

Фото: Архива Новости

 

- Имала сам велику паузу између првог и другог брака и наравно да сам се штитила као и свака жена која не жели да остане у другом стању. Када сам се упознала с Пејом пожелели смо дете, али годину дана није ишло, ни сама не знам зашто. Питали смо се шта је проблем, а онда сам чула да је Цеца ишла на вантелесну, а хтела сам добру препоруку за доктора и савет од некога коме верујем и ко је прошао кроз све то. Аркан и Цеца су нам много помогли и упознали нас са др Пророчићем. Остала сам у другом стању из првог покушаја вантелесне оплодње, а била сам и јако дисциплинована трудница. Цеца и Жељко су били пресрећни - сећа се Злата и помиње један проблем који је имала кроз трудноћу, али и наводи да је бог увек био на њеној страни.

- Одржавала сам трудноћу током бомбардовања, кад нигде ниси смео из куће, био је полицијски час, бомбе су падале, а ја сам морала да примам хормонску терапију. Доктор је због тога обучио Пеју да ми он сам даје ињекције. Искрено, ја се нимало нисам плашила, али он само што није пао у несвест. После трећег-четвртог пута пробили смо лед, па нам је то после била рутина, као да пијемо кафу - присећа се шармантна фолк звезда кроз смех.

Иако је имала заказан царски рез јер је и првог сина тако родила, Злата се присећа временских неприлика те зиме и губитка пријатеља који ју је јако потресао.

- Долази време за порођај, живели смо на Зеленом венцу и требало је отићи до Народног фронта, а снег је нападао два метра. Сећам се као да је јуче било, спремам се да кренем и чујем да је Аркан убијен. Била сам осетљива и под великим стресом - срећна што ћу родити дете и тужна што је убијен човек који ми је помогао да се то деси. У болници нисам знала да ли да плачем од среће или од туге. Пеја ми доноси новине, пратимо датум сахране на коју треба да иде и доктор који ме порађа - присећа се Злата, и наставља:

- Ставља ме на програм, рано ујутру на дан Арканове сахране, али ето, бог је и ту умешао прсте. Испоставља се да ми крвна слика није добра и да ће ми требати крв. Доктор односи крв на анализу у Земун и за који дан доноси резултате који су фантастични, саопштава ми да је апарат у Народног фронта био у квару и показао нетачне резултате. Породио ме је неколико дана након Арканове сахране, на други дан Светог Јована, иначе крсне Пејине славе, тако смо сину и дали име - завршава Злата своју причу.

Мој живот је водио бог

Злата се током разговора осврнула и на свој живот у глобалу па констатовала да никада ништа није планирала већ ју је кроз живот водила божја воља.


- Нисам од оних жена која је правила спискове жеља за живот. Пуштала сам да се ствари десе онако као је бог рекао. Верујем у вишу силу, а она се у нашем народу зове бог, а он је увек према мени био милостив - закључује певачица.

(Ало)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ретко виђене слике са Цецине и Арканове свадбе

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".