Био је фин младић, крупан, висок, тих, али је изгледа нешто био болестан. Живео је у стану са мајком, баш нам је жао, сви смо се потресли када смо чули.

Овим речима станари из зграде на Византијском булевару 4, говоре након трагичне вести да је беживотно тело комшије старог 29 година пронађено јутрос у 6.20 испред ове вишеспратнице. Смрт је наступила након пада са висине а за сада нема никаквих сумњи да је трагични догађај последица кривичног дела.

- Пукло је јако ноћас око 1.20 часова, мислили смо да је петарда. Тек ујутро смо видели полицију и ватрогасце и сазнали шта се десило. Тело је пало са велике висине између два возила. Једно је баш оштећено са стране. Стварно је страшно то што се десило, прича један од комшија.

Комшије причају да је мушкарац живео у стану са мајком и да је имао операцију главе у иностранству.

-Имао је ваљда пре годину дана неку операцију главе у Швајцарској због неког проблема са циркулацијом. Овако није изгледало да има неки здравствени проблем, додаје други комшија.

Настрадали мушкарац је живео са мајком на последњем спрату зграде.

-Стан је био закључен са унутрашње стране па су ватрогасци морали да обију браву јер је ноћас био сам кући. Испред зграде је било много крви, заиста смо сви потресени, кажу комшије.

Полиција је обавила увиђај и есеји на утврђивању свих околности трагичног случаја. За сада нису утврђене никакве сумњиве околности.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".