Певачица Светлана Цеца Ражнатовић и Жељко Ражнатовић Аркан имали су велику љубав из које су добили сина Вељка и ћерку Анастасију.

Певачица је увек говорила да је имала диван брак са покојним супругом, те да је он код куће био миран и насмејан човек, а не опасан како су га медији представљали. Током пет година брака никада се нису посвађали, међутим, Цеца је признала да њен супруг никако није волео једну ствар код ње.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Svetlana Ceca Raznatovic

 

Брак Цеце и Аркана, наиме, био је пун толеранције, али док се Цеца није мешала свом мужу у посао, он јесте имао одређене примедбе о њеној каријери. Тако се наводи пример из времена када је певачица промовисала албум “Девојко, вештице”. Тада је стално носила дугу црвену перику коју је имала у две варијанте – коврџаву и равну. Тако се појављивала у свим емисијима и спотовима, али је у кући такође носила перику што је Аркану мало сметало.

- Када Жељко стигне кући и види ме са периком, он ми каже: Жено, скини то ћебе са главе! А мени се баш свиђа да имам дугу црвену косу и локне – рекла је Цеца тада у једној емисији, а недавно је испричала како јој је Жељко помогао у каријери:

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Svetlana Ceca Raznatovic

 

- Када сам се удала за Жељка сви су причали о мени: „Закључаће је и обући је од главе до пете као булу.“ Ма, то је глупост! Он ми је био највећа подршка, уживао је да гради каријеру жени коју воли. Увек ми је говорио да не смем да оставим посао. А ја сам упала у неко лудило, хтела сам да оставим каријеру и да будем само жена и мајка. Питао ме је јесам ли полудела! Рекао је да сам рођена за сцену. Од њега сам научила да никад никоме не дозволим да ме присили да бирам између приватног и пословног живота - објаснила је певачица како је функционисао брак Цеце и Аркана.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ретко виђене слике са Цецине и Арканове свадбе

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".