- Проблем је кад схватите да немате кров над главом, а морате да га обезбедите. Мени је то био први циљ после такмичења „Звезда Гранда“, да не будемо вечито и целога живота подстанари. Желела сам да нешто створим да не бих размишљала колико ја могу да останем у том стану, да ли ће тај неко да га продаје, па да морам да се иселим. Када си свестан да је нешто твоје имаш сигурност - испричала је Биља.

- Неких шест година смо били подстанари, али сам ја решила да за то време обезбедим кров над главом и у томе сам успела. Била сам упорна и тврдоглава. Мада та тврдоглавост ми помаже јер ми не дозвољава да одустанем - признала је са осмехом.

Фото: Инстаграм/biljanasecivanovic

 

Данас је поносна мајка шеснаестогодишњег Матеја који је певачицин центар света и мотив да храбро корача ка свему што жели.

- Матеј се сећа свих лепих тренутака, а то тешко не памти и не зна, нити је осетио. Он не зна да ми је било тешко, нити је осетио. Никада нисам плакала пред њим иако је било много тога. Зна се да је његова тетка била болесна и да смо свашта преживљавали. Плакала сам да он не види јер другачије деца гледају на бол одраслих и схватају то трауматичније него што то јесте - истакла је Биљана

(Гранд Онлајн)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Биљана Сечивановић у бикинију

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".