Марина Туцаковић преминула је 19. септембра после дуге и тешке болести, а њен син Милан Радуловић Лаћа био је веома везан за њу и тешко је поднео, како Маринину болест, тако и смрт.

Сада медији преносе да Лаћа већ данима наводно не може да дође себи. Откако је сахранио мајку наводно не излази из куће и не жели ни са ким да прича, а његов отац Александар Фута Радуловић много је забринут.

"Био је јак и држао се стоички све до сахране, али као да је тек тада постао свестан шта се десило. Јако му је тешко, много је волео мајку, патио што се толико мучила, а није могао никако да јој помогне и спасе је. Попије некад неку таблету за смирење, али ништа не помаже. Он је велики емотивац и имао је јако лоше периоде још док је Марина била болесна. Прво је изгубио брата, сад и мајку, отац и он су остали сами. Фута се добро држи, али није ни њему лако", рекао је извор близак породици Радуловић те истакао да је Александар Радуловић Фута забринут за сина. 

Фото: Н. Фифић

 

 

"Фути је непријатно због скандала који се десио на Марининој сахрани, желео је да се достојанствено, у кругу најближих пријатеља и сарадника опрости од жене. Земерио је Лаћи што је био тако директан, али се није наљутио на сина. Па разуме га, свестан је колико Лаћу боли неправда која је учињена његовој мајци, колико је дужника остало иза Марине, колико су неки глумили да су јој пријатељи, али опет се не слаже са тим поступком. Сада је фокусиран само на то да помогне сину да се извуче из туге за мајком. Знате да је он раније имао проблем са зависношћу од наркотика и Футин највећи страх је да поново не потражи утеху у томе", истакао је извор.

 

На Марининој сахрани, како се писало, дошло је до скандала када је њен син наводно истерао неке певаче. Како се писало, све се догодило због тога што су они остали дужни новац његовој покојној мајци, а списак дужника постоји у једној свесци коју је Марина оставила иза себе.

Лаћа је раније рекао да ће се тек 40 дана од сахране огласити и открити ко су дужници. Међутим, он је недавно одлучио да проговори на друштвеним мрежама и да неколико твитова посвети својој мајци.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".