Зведана су задругари повезивали и са Мајом Маринковић, али су Славнић и Маринковићева оштро демантовали да међу њима постоји било шта више до само пријатељства.

Због многих инсинуација, супруга Звездана Славнића је прокоментарисала учешће свог мужа.

Фото: Принтскрин Јутјуб/Zadruga Official

 

 

Ана је навела да је она, стуб породице, те да са висине гледа ријалити програм, будући да је свесна себе и своје вредности.

- Звезданово учешће ми се допада по питању свих тема у поменутом шоу програму али велики акценат стављам на његово понашање и односа са женама које су унутра. Сматрам да један човек који има 46 година не би себи смео да дозволи да има такав начин ни приче ни понашања и искрено, шокирана сам. Када имаш став у односу, не може да се догоди никаква  прича а сведоци смо да се њему то већ често дешава. Ја ово мишљење немам од пре 2 дана имам га већ дуже време. Видећемо шта ће све ово донети њему а шта му узети.

- У сваком случају мало је рећи да је ово исправно понашање ожењеног човека.  Али како би рекли задругари да поентирам "Не радиш ништа, а заправо радиш све"! - рекла је Звезданова супруга.

- Ја сам стуб који одржава да се све не распадне и он то зна. Он врло добро зна ко сам ја - рекла је Ана, а на питање да добије позив са Звезданом, Славнићева супруга нам је рекла:

- Мислим да му не би било ни мало пријатно када би 5 милиона људи чуло шта ја имам да му поручим - закључила је Ана.

(Србија Данас)

БОНУС ВИДЕО:

Овако се Јована Јеремић припрема за викенд

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".