Од силине експлозије попуцала су скоро сва стакла на кући, уништена је фасада, али и два паркирана аутомобила у дворишту.

- Сви смо били у кући у том тренутку родитељи, брат, син и ја. Пробудила ме је стравичну експлозија. Истрчала сам напоље и видела дим и поломљене ствари. Успаничила сам се и одмах позвала полицију - каже Данијела Дамњановић ћерка власника куће на коју је бачена бомба. 

Како каже полиција је убрзо стигла и обавила увиђај. 

- Питали су ме да ли сумњам на некога, али сам им рекла да не знам ко би на овај начин желео да ми науди. Немам непријатеља и живим мирним породичним животом. Људи су професионално одрадили свој посао и трагају за починиоцима - додаје она.

Како каже битно је да нико од укућана није повређен, али је причињена огромна материјална штета.

- Најбитније ми је да смо сви добро. Ипак жао ми је родитеља јер је кућа скоро па уништена. Сви прозори са те стране дворишта, фасада, намештај у кући, аутомобили, све је уништено. Надам се да ће полиција пронаћи оног ко нам је ово учинио - прича она.

Припадници Управе криминалистичке полиције обавили су увиђај и трагају за починиоцима. Кућа на коју је бачена експлозивна камера нема камере за видео надзор.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".