Od siline eksplozije popucala su skoro sva stakla na kući, uništena je fasada, ali i dva parkirana automobila u dvorištu.

- Svi smo bili u kući u tom trenutku roditelji, brat, sin i ja. Probudila me je stravičnu eksplozija. Istrčala sam napolje i videla dim i polomljene stvari. Uspaničila sam se i odmah pozvala policiju - kaže Danijela Damnjanović ćerka vlasnika kuće na koju je bačena bomba. 

Kako kaže policija je ubrzo stigla i obavila uviđaj. 

- Pitali su me da li sumnjam na nekoga, ali sam im rekla da ne znam ko bi na ovaj način želeo da mi naudi. Nemam neprijatelja i živim mirnim porodičnim životom. LJudi su profesionalno odradili svoj posao i tragaju za počiniocima - dodaje ona.

Kako kaže bitno je da niko od ukućana nije povređen, ali je pričinjena ogromna materijalna šteta.

- Najbitnije mi je da smo svi dobro. Ipak žao mi je roditelja jer je kuća skoro pa uništena. Svi prozori sa te strane dvorišta, fasada, nameštaj u kući, automobili, sve je uništeno. Nadam se da će policija pronaći onog ko nam je ovo učinio - priča ona.

Pripadnici Uprave kriminalističke policije obavili su uviđaj i tragaju za počiniocima. Kuća na koju je bačena eksplozivna kamera nema kamere za video nadzor.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

(Informer)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".