Међу најпопуларнијим фотографијама на Инстаграму несумњиво су оне из породичних албума.

Нико не може да одоли њиховом ретро шарму, а, да будемо искрени, сви волимо да видимо како су велике звезде изгледале када су још биле у пеленама и уживале у дечјој игри, и не слутећи до каквих ће се висина једног дана уздигнути.

 

 

Старе слике Новака Ђоковића одавно су постале хит, нарочито снимак у коме, као седмогодишњи дечак, самоуверено изјављује да му је циљ да постане најбољи тенисер на свету.

Недавно нас је и његова супруга Јелена вратила у прошлост.

- Најлепша сећања из детињства везују ме за време проведено са баком и деком у Љигу. Тамо смо проводили летње распусте на базену, сећам се те среће и радости када бих угледала баку како нам доноси пуну корпу крофни и кифлица за ужину. У тренутку бисмо их смазали и викали је л' има још - написала је недавно поред једне фотографије из најмлађих дана.

 

 

Уживала је и у дечјим радостима у "добром, старом Београду“, како је истакла поред слике са Калемегдана, где се често шетала са родитељима и возила на рингишпилу.

- Још није изашао из моде. Сада се Стефан вози на истом рингишпилу.

Фото: АТА имагес

 

 

Јелена важи за једнуу од најлепших и најскромнијих жена тенисера, а читава нација прати сваки њен корак, где се највише позитивно коментарише њена лепота, како физичка тако и она унутрашња.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".