Дарко и Барбара свакодневно са фановима деле ствари из приватног живота. Многима је занимљив њихов узбудљив живот. 

Недеавно се спекулисало да се пар потукао на прослави. Међутим,  они су упорно негирали да је међу њима икада дошло до сукоба. Како извор наводи,  Дарко и Барбара често своје несугласице решавају физичким окршајем, а осим што су се потукли на прослави почетком октобра, пар је летос имао жесток окршај након којег је Барбара завршила у Ургентном центру.

Фото: Инстаграм принтскрин/barbara.bobak

 

 

Барбара је  задобила повреду врата и главе, али да је одбила да пријави свог дечка за насиље да би избегли полицију.

- Дарко и Барбара имају турбулентан однос од самог старта. Обоје су експлозивни и енергични и у стању су да се посвађају сто пута на дан, али када попију, њихове свађе се претварају у хаос - каже извор и објашњава да је пар због једне свађе завршио у Ургентном центру.

Фото: Јутјуб принтскрин/AmiG Show

 

 

- Летос су били на одмору у Египту, све је било идеално до дана када је требало да се врате. Још у авиону су се посвађали, а ситуација је ескалирала када су слетели у Београд. Почели су да се расправљају пред путницима, али су успели да се суздрже до тренутка кад су напустили аеродром. Чим су ушли у аутомобил, наставили су са жестоким оптужбама и увредама - каже извор, и додаје:

Фото: Јутјуб принтскрин/Амиџи шоу

 

- Код њих свађа не траје дуго, јер одмах прелазе на макљање. Иако је Барбара возила, није гледала где удара Дарка, а ни он јој није остао дужан. Ударио ју је тако да јој је повредио врат и главу, након чега су морали да потраже помоћ лекара - каже извор и додаје да су се Барбара и Дарко договорили да у Ургентном центру испричају другачију причу.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".

 

(Ало)