Старлета жели да стане на пут спекулацијама које су се последњих дана појавиле о њеном здравственом стању и љубавном животу.

Сара је сада открила детаље удеса, али је проговорила и о дечку од којег се наводно скривала у болници након саобраћајне несреће.

Фото: Инстаграм принтскрин/sorajavucelic

 

 

- Приморана сам да реагујем. Најпре морам да кажем да мушкарац са којим ме доводите у везу није дечко са којим сам ја у било каквом односу. Мене нико није позвао да ме пита било шта о томе, већ пише ко шта хоће и наводи инсинуације које немају везу са мном. Једино што је тачно да сам имала удес - рекла је прво Сораја, па додала:

- На срећу, прошла сам с лакшим повредама и брзо сам пуштена на кућно лечење. Желим овим путем да замоли да ме нико не доводи у везу са ожењеним мушкарцима и са људима које и не познајем. Мој емотивни партнер је тотално друга особа од оне са којом ме јавност повезује. Зато морам да реагујем да се лаж не би ширила у погрешном смеру - рекла је старлета.

- У сваком случају уколико се настави да ме неко од медија повезује са мушкарцима који нису моји партнер бићу принуђена да реагујем - рекла је Сораја и поруча да се осећа добро, али да јоој предстоји опоравак наредних месеци.

(Курир)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".