Мало је познато да су Цеца и Вики у исто време упознале своје брачне супружнике.

- Исте вечери смо почели да се забављамо. Било је то давног 18. марта 1994. године. И те вечери се десила судбоносна веза и за мене и за њу - прича Вики у емисији Блиц телевизије "Схоw се наставља".

Фото: Сарић С.

 

 

Како је навела, ко год каже да у самом старту зна да је упознао љубав свог живота - лаже.

- То нико од нас није могао да зна. Ми смо биле јако младе. Срели смо се на једном концерту у Бања Луци. Цеца је знала да ћемо спавати тамо, ја не. Тада сам први пут кренула без оца и те ноћи је кликнуло са Ташкетом. Дивно смо се дружили и те ноћи се десио само први пољубац - прича Вики.

Веза се након тога наставила, како каже певачица, а врло брзо почели су и да живе заједно.

- Побегла сам од куће. Отац је тек касније сазнао. Брат ме је довезао у Београд. Моји су били против те везе, а ја сам већ тада знала да је то права љубав. Никада се нисам покајала. Срећна сам што сам послушала своје срце - каже Вики, која наводи да можда не би побегла да јој родитељи нису забранили да се виђа са њим.

Фото: ATA Images

 

 

Певачица истиче да није ни тражила да се уда, већ је због понашања родитеља то урадила.

- Мени су они бранили сваки контакт, свако виђање. Чули смо се тако што је мене увек звала нека обожаватељка, која је уствари била Ташке. Он је долазио у Ниш, био је више тамо, него у Београду. Када је и то било проваљено, била сам заворена са свих страна и нисам имала куд сем да се спакујем и одем за Београд. Испоставило се да сам управу што сам слушала своје срце - каже Вики.

Како певачица наводи, њени родитељи су схватили какав је Ташке човек и до самог краја су остали везани за њега.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".