Постоје песме које је певачица доживела врло емотивно и дешава се да јој крену сузе: 

- Кад певам, увек у себи вртим неке филмове. Е сад, зависи у којој сам строфи, у којој сам емоцији... Наравно да ме понесу речи, а сузе су заразне. Рецимо на песми "Мајко, мајко", ту сам видела много суза! Много истих ситуација које сам и ја сама проживела уз своју мајку, и када сам је изгубила. То ми је увек најлепши сигнал да нисам промашила мету у свему што сам радила, већ да је погодило људе који су на неки начин слични мени и који су слично нешто доживели, а има нас доста - истиче Неда.

Такође је истакла да је данас јако тешко сакрити приватност: 

- Знате шта, како су ме људи доживљавали, зависи... Мој живот је дуг и веома богат, као и каријера. Страшно је тешко ставити све то у једну књигу, песме, концерте, сусрете, суза, разочарања, награда које су ми измакле, а које су могле да промене мој живот, али изнад свега - десили су се неки лепи, љубавни тренуци, нешто из приватног живота, нисам у манастиру била певачица. Ја сам јавна личност, свесна сам да сам у фокусу неке знатижеље, данас свако може да те усними негде, и ма колико год да кријеш нешто, провири то, увек има сведока, нису сви људи помрли - смеје се певачица, па додаје:

- Никада лако нисам улазила у односе, нити су ми изласци из истих били лаки. Наравно, некад ти је криво, некад ти је драго што се завршило, али нису то никакве тајне. Све моје љубавне приче су завршене пре 30 и кусур година, то је већ далека прошлост - закључује Неда Украден у емисији "Звезде Гранда - Специјал" - рекла је Неда.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".