Ован

Овај ватрени знак не воли да губи време, а то важи и за завођење. Ништа не узбуђује Овна више од директних потеза. Зато будите искрени колико год можете. Овде нема потребе за импресивним вечерама у ресторану, Овнови ће бити више импресионирани када чују тачно оно што желите од њих.

Бик

Бика узбуђују храна, масаже и природа. Како бисте привукли овај хороскопски знак, позовите га на осамљено планинарење након чега следи сензуална масажа уз додатке попут вина и воћа. Бик ће бити у рају и одмах ће пасти на вас.

Фото: Профимедиа

 

Близанци

Највећи афродизијаци Зодијака обожавају спонтане разговоре. С Близанцима поделите своје снове уз пиће, затим идите у караоке бар само како бисте се љубили. Досада је њихов највећи непријатељ, па их за то држите у неизвесности и пратиће вас било где.

Рак

Ракови воле да уживају. Размислите о вечери с пуно вина, мрачном биоскопу у којем се можете додиривати. Што више времена проводите са Раковима осамљени, они ће вам се сваки пут враћати, преноси "Женски магазин".

Лав

Лавови воле да показују своју сексепилности и да открију исту код свог партнера. Лавови воли да буду у центру пажње и зато воле да имају некога ко се не боји да се истакне из гомиле – наравно, уз то да им не отме сву пажњу.

Фото: Профимедиа

 

Девица

Контрола покреће Девицу сваки пут. Такође, оне воле да се пред партнером осећају толико пријатно да могу рећи наглас шта желе, а онда то и добију. То је сан сваке Девице. Зато им препустите да испланирају први састанак.

Вага

Ваге воле умне игре. Психолошки обрати и преокрети их покрећу – као и потенцијални удварачи с великим идејама. Прескочите вечеру и биоскоп у корист нечег занимљивог и непредвидивог. Једном када покренете Вагин мозак, наградиће вас.

Шкорпија

Шкорпије су најсексуалнији знак Зодијака, као и најнастранији и најмрачнији знак. Да бисте завели Шкорпију, зароните у непознато и рискирајте. Шаљите им фотографије и поруке на раскошан начин, будите двосмислени и додајте нежан угриз током пољупца за максималан ужитак.

Стрелац

Стрелца узбуђују путовања, тајанствена места. А воле и моћ. Да бисте привукли овај знак, морате да будете одлучни. Одведите свог Стрелца у нови интернационални ресторан или на страни филм. И будите јасни шта желите – колико год то било ризично.

Фото: Профимедиа

 

Јарац

Јарчеви су најоданији од свих знакова Зодијака и ништа их не привлачи тако јако као постојани флерт. Нагласите сваки пољубац, сваки додир. Више их пали суздржаност и умереност него показивање свих карата. Како бисте задржали пажњу овог знака, љубите се са Јарцем у одећи докле год обоје више не можете да издржите.

Водолија

Узбуђени свим необичним, Водолије воле нове ствари. Све што је статус qуо је „не“ за овај хороскопски знак, стога им понудите нешто за што никад нису чули и пожелеће вас увек изнова.

Рибе

Овај знак пали интензивно, романтично повезивање. Покушајте читати поезију наглас у кревету. Прескочите необавезне разговоре с Рибама и крените да причате о великим стварима на првом састанку. А да ствари остану сензуалне, седите с исте стране стола за време вечере.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".