Дијана Ђоковић изјавила је да пред спавање воли да се помоли за најмилије, поготово за најстаријег сина када се суочава са потешкоћама:

- Пред спавање изговарам молитве, у зависности од тога коме су намењене. Обавезна је и захвалност, за сваки дан који сам провела с неким, била то деца, пријатељи, свеједно. Када је реч о Новаку, шаљем неку мисао или поруку коју он можда може и да чује. Меч са Федерером на Вимблдону 2019. био је најтрауматичнији који сам икада доживела, сви су били против њега, звиждали су му... У тренутку када је Федерер имао меч лопту, додирнула сам крст који заједно са рекетом носим на ланчићу и рекла “Можеш ти то”. Тако је и било. Има ту нечега. Кажу да је мајчинска молитва најјача молитва. Упућујем је својој деци, било да је реч о Новаку, Марку или Ђолету.

Фото: Профимедиа

 

Када се нађе у тако тешкој ситуацији и пред публиком која му није наклоњена, Дијана осећа како се Новак у том тренутку осећа:

- Више пута смо га гледали како пати, како не може да дише, крвавих ногу... Можда се то на телевизији не види, али ја видим, видим му израз лица, препознам у каквом је стању кад изађе на терен. Кад стави онај пешкир преко главе, па кад га скине, има сасвим други израз лица.

Фото: Ben Curtis/Танјуг/АП

 

(Хело)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".