Познато је да је певачица Јелена Карлеуша у рату са пола естраде, а њен однос са колегиницом Даром Бубамаром поново је постао актуелан, те су се у јавности све чешће могле чути приче како оне више нису у добрим односима.

Јелена је недавно испричала да је Дари помогла када јој је било јако тешко у животу и да за тим уопште не жали, а затим и истакла да јој ништа не замера.

Фото: АТА имагес

 

На ове Карлеушине речи сада је одговорила и Дара Бубамара која је у изјави за "Курир" ставила до знања свима да је на дружење са ЈК ставила тачку, те да јој није јасно зашто се у јавности по том питању подигла драма без разлога.

- Никада нисам питала, ко се са ким дружи. Таква питања постављају само искомплексирани, сујетни и несигурни људи. Знаш ону песму: "Ко се с нама дружи, живот му је дужи, а ко са мном није, ни за к*рац није (смех). Ја сам жена коју сви воле и омиљена сам. Могу са свим колегиницама да се дружим, ја сам омиљена... Мени је мој отац који је за мене био бог отац, никад није говорио шта ћу да радим. Коме се не свиђа, не мора да гледа и то је то.. - истакла је Дара, па се конкретно дотакла и свог односа са Карлеушом.

Фото: АТА имагес

 

- Не бих уопште размишљала о Карлеуши. Свако ради себи, не ради мени. Ја нисам ништа радила. Ја сам чиста. А те приче, о том помагању, то... Шта сам ја све помогла што она и зна и што не зна, па нисам причала о томе. Јер сам ја - госпођетина и нећу причати ни ружне ствари ни лепе. Нек се то сад заврши како се заврши, њен избор и њена ствар. Сујета је чудо! - шокирала је Дара.

Она је нагласила и да нема времена да прати шта се све пише о њој јер много ради и зарађује.

- Трудим се да будем са свима океј. Ко је некоректан, само имам амнезију. Не радим му ништа, не желим му зло. То је јако мало људи. Са свима сам добро, са свима се слажем. Како каже један мој другар: "Ко са Даром није добар, тај је стварно лош". Вероватно им је досадно. Ја много радим, зарађујем.. Немам времена да пратим шта и ко, како.. Чујем од фанова кад ми пошаљу - завршила је Дара за "Курир".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Старе слике Јелене Карлеуша - да ли бисте је препознали у овим издањима?

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".