Поповићева - која је, нарочито после јавног признања да је у љубавној вези са Игором Јурићем, оснивачем фондације "Тијана Јурић", често на мети осуда и погрдних коментара - отворено говори о свему што ју је у животу снашло, о правим односима с породицом и Оливеровим синовима из претходног брака.

Говорећи о некретнини коју, како тврди, Оливерови синови желе да узму малом Богдану, Милена каже да је реч о стану у Београду.

- Оливер и ја смо га купили 2013. године и планирано је да остане Богдану. Средњем сину је Оливер преписао свој стан кад се оженио, а другој двојици синова пребацио је новац за стан на рачун. То значи да су они стамбено обезбеђени и сада је упитан стан у Београду, који је по Оливеровој жељи требало да припадне Богдану. Они желе део тог стана! Поред свега што имају, а од чега Богдан није имао ни динара свих ових година, ту мислим на закуп локала за који узимају више од 2.000 евра месечно и осталих ствари које су после Оливерове смрти присвојили, да не кажем отели од мене и Богдана! Они желе да буквално Богдан остане без крова над главом, без онога што је отац њему оставио! То знају многи други људи који о томе могу да говоре. Ја ћу се борити свим расположивим средствима да до тога не дође - каже нам отворено Милена Поповић.

Фото: Инстаграм принтскрин/milena_bogdan

 

На питање да ли су Богдан или она, после убиства Оливера Ивановића, добили било какву помоћ или подршку од његове деце из првог брака, те да ли је макар њен син у контакту с браћом, Милена каже:

- После Оливеровог страдања и моје одлуке да пређем у Београд прекинут је сваки контакт, не само са мном, јер ја заиста нисам важна, него са Богданом. Већ скоро пет година он није видео ни чуо своју браћу, нити стрица, тетку... Он је одрастао, зрео дечак и њему нико не може да забрани да са својом породицом комуницира, нити бих му то ја икад бранила. Чак сам у неколико наврата и ја покушала да утичем на то и да успоставим комуникацију међу њима, међутим, завршавало се на томе да Богдан позове, пошаље поруку и на томе остане. То је најстрашније у читавој причи и најболније за Богдана. Не постоји оправдање за такво понашање, једноставно не постоји. Ја нисам важна, али ће доћи дан када ће требати Богдана да погледају у очи!

Поповићева је често на мети лоших коментара на друштвеним мрежама, а на питање како се с тим носи, одговара да "никоме неће дозволити да управља њеним животом".

Фото: Инстаграм принтскрин/milena_bogdan

 

- Када у Србији одлучите да живот живите по својим правилима, а не правилима средине, онда се нађете на мети најразличитијих напада. И ја сам од самог почетка била свесна тога, али и чињенице да никоме нећу дозволити да мојим животом управља. Постоје људи који су део мог живота, постоји много људи који ме подржавају и ја сам заиста задовољна својим животом и одлукама које сам донела. Не могу рећи да нисам грешила, али су опет те грешке моје и нечему су ме научиле. Данас сам јача и паметнија захваљујући свим лепим и ружним стварима које су биле део мог живота претходних година.

На нашу констатацију да се чини како је највише напада на њу било кад је обелоданила везу с Јурићем, те на питање како је то утицало на њихову везу и како се он носио с тим, Поповићева каже:

Фото: Принтскрин Инстаграм/igorjuric73/ milena_bogdan

 

- Данас могу рећи да сам срећна. И немам проблем да то наглас кажем. Заслужила сам срећу, као што је сваки човек на овом свету заслужује. Љубав је покретач свега и она је један од разлога моје среће. Поново волети после свега је божји дар. Када су људи зрели и када је љубав права и искрена, онда препреке не постоје. Сваки проблем који наиђе посматрате као искушење. И када љубав преживи успоне и падове, тешке дане, туге, притиске... онда можете бити потпуно сигурни и мирни да сте пронашли праву особу и праву, искрену љубав.

Милена је открила и где се упознала са својим садашњим партнером Јурићем:

- Упознали смо се сасвим случајно, на једној телевизији на којој смо обоје гостовали.

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".