Широм света могу се пронаћи многа регионална варива од пасуља позната као чорба од пасуља, која укључују споро кување пасуља са мешавином поврћа и меса. Обилно вариво од пасуља, у Србији познато и као чорбаст пасуљ, војнички пасуљ, пасуљ на тавче, једно је од најраспрострањенијих у ресторанима широм Србије и обично се једе у свим годишњим добима.
У наставку прочитајте рецепт за пасуљ пребранац који можете јести и када је пост, а може се служити и на посним славама.
Састојци:
- 500 г пасуља
- 3 главице црног лука
- млевена паприка
- со
- бибер
- уље
Припрема:
(Ствар укуса)
Прочитајте још
БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ
За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".
Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".