Наводно, миље је коштао 300 динара, али је био оштећен, због чега је претучена девојка желела да га замени. Међутим, агонија почиње када је дошла на касу и завршила са куповином. 

Она је тада покушала да замени купљени производ и објасни продавцима зашто то ради, на шта су продавци у радњи били нељубазни и нису хтели да јој врате новац, а чак су је, наводно, и опсовали. 

Она је одлучила да им по сваку врати оштећени производ и бацила га је у страну поред касе, а када је кренула ка излазу рекла им је да ће узети миришљаву јелкицу за аутомобил која кошта око 100 динара у замену за враћени миље. 

 

 

То се није свидело продавцу који је излетео иза радног пулта и кренуо да гура девојку и отима јој торбу коју је имала са собом. Мушкарац је био насилан према несрећној девојци којој није допустио да изађе из радње, што се може видети на снимку објављеном на друштвеним мрежама. 

Она је одлучила да им сруши производе који су стајали поред касе, што је додатно изнервирало продавца, који је озбиљније насрнуо на жену која је желела да изађе из радње. 

Испред врата чекала ју је женска особа која јој је онемогућила излазак из продавнице и поново је почело гурање. Након што су јој истргли торбу из руку, женска особа је разбацала ствари из ње по радњи. 

Након што је коначно успела да изађе из продавнице, девојку напада двоје људе, жена и мушкарац. Ту долази до гурања и озбиљнијег физичког контакта између оштећене девојке и радника продавнице. У све се умешала једна девојка која покушава да смири ситуацију и раздвоји сукобљене. На крају у помоћ прискаче и случајни пролазник који је успео да их раздвоји.

 

 

Снимак се завршава тако што две жене улазе у бели аутомобил. 

Како се наводи, девојка је примљена у Ургентни центар са поломљеним зубима и телесним повредама. Доктори су јој, наводно, ставили и крагну за врат. 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".