Иако је при уласку у ријалити рекла да неће имати интимне односе пред камерама и да жели женски род да представи у бољем светлу, она се упустила у страсну романсу. Задругари и гледаоци увелико сумњају да је трудна, након што је имала интимне односе са Менсуром, а мајка Ана није забринута.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга Оффициал

 

- Још се ништа коначно не зна. Нико не објављује резултате. Ако буде трудна, боже мој, шта ћемо сад? Је л' треба да уништим живот свом детету? Она увек има своју кућу. И да је остави Менсур, она има где да се врати. Не могу ја да судим њима и у таквим ситуацијама. Можда је њему драго ако Милица остане трудна. Није ни прва, ни последња која то чини. Било би лепо да сачувају своју љубав – поручује Ана и додаје:

- Менсур је избор моје ћерке. Не могу ја да се мешам у њен избор. Ако је њој добар, мени је још бољи. Битно је да су они срећни и да једно другоме одговарају. Такве ситуације су непредвидиве и нико не може да зна да ли ће они остати у вези или неће – сматра Миличина мајка која покушава да не чита коментаре људи на друштвеним мрежама, јер су углавном негативни и ружни када је реч о њеној ћерки.

- Коментари су страшни, али ја не обраћам пажњу на то. Када бих обраћала пажњу на то, ко зна где бих била. Ако је моје дете срећно, ја сам још срећнија. Ни под каквим притиском није ушла у ријалити, то је била њена жеља. Није ни прва, ни последња којој се десила љубав у „Задрузи“. Све се то у приватним животима дешава, само што не постоје камере као у ријалитију – поручује Ана у једној емисији, али признаје:

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Нисам је подржала да уђе у „Задругу“. Муж је пустио и он је био за то. Рекао је да треба да је пустимо да уђе у ријалити, јер она воли све што има везе са медијима и камерама. Воли једноставно такав живот. Шта да вам кажем? Можда смо погрешили, можда и нисмо, али време не може да се врати.

Ана истиче да мештани имају различито мишљење о понашању њене ћерке.

- Коментари мештана су различити. Има доста њих који је подржавају, али и који мисле лоше о њој и њеним постпуцима. Нећу да размишљам о томе и да се оптерећујем таквим стварима. То је моја ћерка и не могу ја њу да мењам - каже мајка Веселиновићеве.

(Пинк.рс)

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".