Миљану је ова информација веома обрадовала, посебно јер је могла да чује у каквом здравственом стању су јој родитељи, али и чињеница да су њени родитељи, на неки начин, прихватили њену одлуку да буде са Золом, после толико противљења.

Фото: Инстаграм принтскрин/ маријакулиц_мтаз

 

- Он је мене јуче позвао, ја нисам особа која се не јавља на телефон или спушта слушалицу било коме. Био је културан. Он мене никад није звао, али синоћ кад ме је позвао, ја сам се изненадила, нисам очекивала позив. Обрадовало ме је само што је први пут урадио нешто за Миљану. Знам да би њој много значило да чује да се он чуо са мном и да јој пренесе да смо ми добро. За разлику до сада, где апсолутно никад ништа није урадио, нити је позвао нас да пита како смо, сада је позвао да би њој унео информације. Мени је у циљу да она кад је већ ушла буде тамо до краја, рекла сам му да овог пута буде уз њу, да не буде незахвалан као раније. Нека се држе заједно и нека буду заједно против других, то су моје речи - открива Марија, па наставља:

- Ја нисам била за то да она уђе ове сезоне, међутим она је ипак отишла. Шта и како ће бити са њима, то сад зависи од њега, како ће он да се постави према њој, па ћу таква бити и ја према њему, по заслузи. Ако буде био добар и олакша Миљани боравак у ријалитију, онда је океј, али ако нбуде било по старом, онда ћемо по старом, и још горе него до сада.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга Оффициал/Објектив

 

Она није променила став по питању љубави Миљане и Золе, али је на неки начин спустила лопту.

- Ја сам болесна жена и више немам снаге да се борим са Миљаном и да јој неке ствари доказујем, које су свим нормалним људима јасне и очигледне. Пошто је она тако изабрала да буде са њим, ја не могу да јој стављам со на рану и да будем против ње, па да она на крају опет побегне. Ко хоће, он може да се промени. Чисто сумњам да ће доћи до Золине промене, и према њој и према животу уопште, јер ја сам против порока које он има, тако да видећемо како ће бити у овој сезони, па ћемо наставити у позитивном или у негативном контексту - прича Марија, па се осврнула и на Миљанине сузе.

- Миљани је мило, њој је драго, њена жеља је била да ми њега прихватимо. Не могу ја да прихватим нешто што је неприхватљиво, али нећу да јој отежавам, нећу да причам лоше против њега.

Нисам хтела да му кажем да у уторак идем на операцију штитне жлезде. Нисам хтела да кажем ни њему, ни њој, да јој не би пренео и да се не би секирала, него ћу јој јавити кад будемо имале позив и када се све то буде, Богу хвала, завршило. Нећу да је секирам, јер знате каква је она, него нек се заврши све како треба, па ћу јој онда рећи - закључила је Марија Кулић.

(Пинк.рс)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".