Родитељи повређене петнаестогодишњакиње захваљују Богу што им је ћерка преживела ову страховиту несрећу и још не знају шта је радила са покојним Муамером у колима.

- Срећа у тако страшној несрећи је што је задобила "само" прелом руке и данас је на програму за операцију. Још мало се угрувала, ударила је грудни кош са леве стране али на срећу није у животној опасности и надамо се да ће се брзо опоравити - рекла је мајка повређене девојчице.

Каже и да њој и супругу није јасно како се нашла у колима са покојним Муамером који је толико старији од ње те да чекају да полиција обави истрагу тим поводом.

- Колико знамо, он је пријатељ њене другарице па самим тим и њен познаник али не знамо откуд она заједно са њим у колима и то сама. Нисмо ни стигли да причамо са ћерком о томе. Знамо само да је отишла са другарицом у град и јавила нам се касније да иду нешто да једу. После тога су наводно отишли још негде и претпостављамо да ју је Муарем возио кући а да је другарица остала са момком и да се вероватно са њим враћала кући. Тако смо нешто начули али немамо праве информације. Такође, нисмо знали да је Муарем имао толико година тако да нам је још чудније зашто је пристала да иде са њим сама. Она је тинејџерка и као и сви у тим годинама има својих "бубица" али је добро дете. Нека јој ово буде за наук да пази у будуће с ким се дружи и с ким седа у кола - прича узрујана мајка.

Фото: Shutterstock

 

Пријатељи повређене петнаестогодишњакиње имају само речи хвале за њу и такође им није јасно како се задесила у колима са Муамером.

- Она је дивна девојка, добра другарица и врхунска спортисткиња која наступа за репрезентацију Србије у саватеу. Никада са њом није било никаквих проблема па је и нама чудно зашто је села у кола са тим мушкарцем. Надамо се да ће се брзо опоравити - прича један пријатељ повређене девојке.

Тело Муамера Б. пребачено је на обдукцију у Институт за судску медицину где ће између осталог бити урађене токсиколошке анализе како би се утврдило да ли је возио под дејством алкохола или неких других опијата што би додатно расветлило недоумице о томе како се десила ова страшна несрећа.

Подсетимо, старавична несрећа догодила се јутрос око 2 часа и 20 минута у Булевару Јована Дучића испред броја 33 у Новом Саду. Како се незванично сазнаје до несреће је дошло због непрлагођене брзине кретања на влажном и клизавом коловозу те је Муамер изгубио контролу над возилом и слетео са коловоза у леву страну, ударио у ивичњак, а затим у пластични контејнер за смеће и на крају је левом бочном страном аутомобила ударио у дрво.

Петнаестогодишњакиња је затечена на задњем седишту са десне стране, а Муамеру су ноге биле испод волана, а тело на сувозачкој страни. Смрт мушкарца констатована је на лицу места.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".